Warning: Use of undefined constant madeini - assumed 'madeini' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/dkk-lindknud.dk/public_html/wp-content/themes/madeini/functions.php on line 371
Ringtræning | Lindknud Hundecenter

Ringtræning

Ringtræning: – TILMELDING HER

Har du en racehund, så er ringtræning måske noget for dig. Ringtræning er både for folk der gerne vil udstille deres hund, men også for folk der bare gerne vil have en sund interesse sammen med deres hund.

Ringtræne er i højt grad lige så stor en del træning af føreren, som af hunden.  Både føreren og hunden, vil blive udfordret. Ofte lærer hunden hurtigt, hvad det går ud på.. Udfordringen ligger oftest hos føreren, som skal lærer at læse hundens signaler, og der i gennem, kommunikere med hunden.. Ydermere er det en fantastisk måde at finde ud af, hvem der er lederen og hvem der er undersorten… -Og det er sjælden, føreren, der er lederen fra starten..-hvilket kan give mange sjove oplevelser..

Stemningsbilleder fra ringtræning ved Basset Klubbens Skue i Lindknud.
ring2 ring1

pote : Du lærer at kommunikere og samarbejde med din hund på en meget anderledes måde.

pote : Du lærer hvordan en udstilling foregår og om de små spidsfindigheder der findes inden for de forskellige hunderacer.

 pote: Du lærer at stille hunden korrekt og fremvise den på den rette måde. Nogle racer egner sig endvidere til ”free standing” Disse racer trænes efterfølgende i dette, når de grundlæggende færdigheder er på plads.

N.B. I vintertiden trænes i lukket hal.

-Når du vil din hund det bedste !