Warning: Use of undefined constant madeini - assumed 'madeini' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/dkk-lindknud.dk/public_html/wp-content/themes/madeini/functions.php on line 371
Hvalpe fortsætter / Unghundetræning | Lindknud Hundecenter

Hvalpe fortsætter / Unghundetræning

TILMELDING HER

(fra ca. 12 mdr.)

Har du en unghund og har du deltaget på hvalpeholdet, kan du deltage i unghundetræning. Her repeteres og videreudvikles Hvalpemotivation. Grundet unghundens fysiske kønsmodning og “ustabilitet” i denne periode, kan almindelig træning være problematisk. Derfor er det hensigtsmæssigt at fortsætte med aktiviteter, der på en positiv måde styrker forholdet mellem hunden og dig. Der lægges vægt på at undgå konflikter mellem dig og din hund.

På unghundeholdet, lægges der også vægt på at arbejde med de emner der er behov for. Derfor planlægges træningen først endeligt, efter 1. træningsgang. På den måde kan vi tilgodese langt de fleste behov.

Indlæringsmomenterne fra Hvalpemotivationen videreudvikles ligesom unghunden introduceres for:

pote :Balance og kropskontrol – hunden bliver fortrolig med sin krop ved forcering af forskellige forhindringer/ underlag.

pote :Samarbejdsøvelser – Indlæring af f.eks. “zig zag.”

pote :Spor og søgeudvikling – hundens første introduktion til at følge mennesket – et spor – herunder hente og bringe udlagte genstande.

-Når du vil din hund det bedste !